[Förhandsgranska] Vill du fortsätta kråkaens styrka?

Posted by

Peking tid den 14 september, 8:20, NFL2018-19 kom in i den andra veckan av tävling, på torsdagskvällen, Baltimore Crow-laget, som bara serverades på Bills hem kommer att gå till Cincinnati Challenge, och jag har också fått öppningen av Tiger laget. . Detta melon norra distrikt kommer till alla i studion i studion, välkomnar alla att titta på tid. [Crow vs Tiger Live]

Kärlek och hata fienden och fortsätt att scenen?Amerikansk Fotboll Kläder

367 dagar sedan, i den första omgången av NFL2017-säsongen, var kråken och tigern i Cincinnati. På den dagen var kråken 20-0 noll för att blockera tigerlaget, så att tigerlaget aldrig har haft en skam som aldrig har sett på 50 år. Men den 17: e veckan, i Baltimore, de sista mindre än 1 minut kvar i spelet, andy Dalton och Taylor-Boider’s 49-bitars array linje kommer att ha en fötter i årstiderna, som kråken gav ut det. Dalton blev hjälten av Buffalo, men blev samtidigt en fiende av Baltimore. Det nordliga inbördeskriget saknar aldrig historien, vet inte det här spelet, historien vill skriva ner. Låt oss förbereda den lilla bänken, sitta på datorn i tid, innan TV: n, ta en titt.

Riktigt starkt lag eller ett pseudo-styrka team

Under den första veckan av spelet besegrade kråken starkt Buffalo Bille-teamet som besökte 47-3. Vid Attack Group nådde var och en av de tre når från var och en av de två som nådde den totala kampanjkoden 369. Kod, och den defensiva gruppen tillåter bara motståndaren att få 153 meter, 10 första attacker, det finns 2 kopior. Under ansiktet av den svaga brigaden av BIR används det härskande taket. Men det beror på att Bill är en svag brigad, så kråken har upplevt en sommarförstärkning, och styrkan är fortfarande ett okänt nummer. Teamet är bäst att köra lagets bästa, Kenneth, Dixon Knäskador, bestämt i grunden att krageens pavare offensiv kan också vara värd uppmärksamhet. Denna kamp står inför de direkta motståndarna i samma distrikt, antalet konkurrenskonkurrens i slutspelet, kommer färgen på det “starka laget” att testas.

Tiger-teamet, den första kampen har framgångsrikt vända de högar med slutet av den 17-0-attacken i slutet av 17-0, så att den “svängande lilla prinsen” bara eftermontering har smakat smaken av att bli omvänd. Den nya offensiva frontlinjen är konfigurerad i det första spelet för att göra Daltons högeffektiv prestanda i fickan i fickan, och dödas bara 2 gånger. Från den tidigare erfarenheten, så länge som Dalton är bekväm, kommer hoppet i slutspelet att vara bra. Att vinna en liten häst har gjort en bra grund för laget, och detta mei-norra inbördeskrig kommer att ge säsongen till den viktigaste melodin, tigerlaget är inte förlorat.

Upphovsrättsmeddelande: Denna artikel är ett exklusivt manuskript, obehörigt, ingen utskrift, annars kommer rättsligt ansvar att undersökas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *