Curve Devil Morton Gå med i Ray 2019 MLB Small Market Team för att göra ett stort drag?

Posted by

Peking tid den 21 december, vid den korta änden av MLB Winter Meeting, Tampa Bay och den ursprungliga Piphon Spaceman först, blev den här säsongen, den fria spelarens Charlie – Morton tecknade en $ 30 miljoner i 2 år kontraktet med det tredje året av lagalternativen.New York Yankees Tröja

Som ett litet marknadteam är strålarna alltid kända för att vara försiktiga på den fria spelarmarknaden – om vi inte behöver “” för att beskriva dem. Så titta inte på 2 år av 30 miljoner, oavsett hur gammal årslönen inte är ett stort antal, för ljuset, det är inte längre en liten hand. Så vad är anledningen till att ljuset är “tungt” på den här 34-åriga mannen som är riklig.

Space Man’s Magic Reform är betydande för den förflutna marginalen Jin Joint League Top

Morton var under de senaste två säsongerna för att skicka 55 spel i rymden, utmärkta prestationer och få 29 vinster och 10 nederlag, självblad 3.36 och vibrationshastighet 10.4. Under den här tiden kan Mortons självskylt höjas till den 10: e, och hans 0,220 träfffrekvens är på den sjunde platsen, 364 totalt tre IVALs och James – Parston. Alla pitcher först pitcher.

Titta inte på dessa data är så kraftfulla. Innan detta var Morton bara en stor liga kantkant. Från 2008 års inloggning har han ackumulerat 46 segrar och 71 på 9 årstider, och den aminerade kursen är cirka 9, och tri-vibrationshastigheten är inte 6 eller så. Han som en pitchers segerbidrag är -0,5 (här har du tagit bort hans segerbidragsvärde som orsakas av statsvärlden “).

Morton var i Philadelphia-teamet, eftersom de vänstra benkramper hölls av lagkamraterna.

Morton var i Philadelphia-teamet, eftersom de vänstra benkramper hölls av lagkamraterna.

Under de senaste åren flyttar skinkorna på båda sidor, den högra armbågen, helt från de vänstra benribbarna på benen och de vänstra benribben som gör honom oroa sig för om laget är villigt att betala honom. Under säsongen 2016 kastade han bara en 17.1-byrå, och det fanns ingen på vintern. Äldre och skarp, vid den tiden är Mortton ingenting.

Spaceman tog initiativ till att hitta Morton, för det här är bra att använda stora data, han har potentialen i tronen. Så länge han justerar sin stigningsmekanism, ge full lek till sin skarpa oföränderliga lockiga boll, snarare än att sälja bollavfall är inte särskilt bra, till exempel Carter Ball, Skiftande boll, Morton kan visa en annan styrkan.

Morton litade på den här frusna bollen i hungern

Morton litade på den här frusna bollen i hungern

Morton gjorde det, under förslaget av Space Man datateamet, ökade han kraftigt andelen av användningen av curling och nåde 28,4% förra säsongen, den här säsongen är mer 29,3%. Idag är Mortons tankar mycket tydliga, med 96 miles av Speed ​​Ball Open, med sin signaturkurva, har två sfärer kunnat bilda tillräckligt med ömsesidigt lock. Morton, skjortan av rymden, segern 5,3 på bara två år

Bidragsvärdet är inte överdrivet, han har redan rensat en fjäril, som har blivit ledare för alliansens ledning.

Nykomlingar, Glasno, fick hedrad av radianerna

Nykomlingar, Glasno, fick hedrad av radianerna

Det finns en gammal klass av ett skatte unga lag.

I år, spelar koholen på solen och dagen, men även så behöver laget fortfarande minst 3 traditionella första pitcher i de flesta fall. Eftersom ljuset har skickats bort i kungen av de senaste åren, Chose, Archer och den färgstarka Nnaston Jali, Javari, en mycket berömd gårdskruka Brent-Hanville, och de andra två potentiella Rookie Jose-deleon, Anthony -Band är i återhämtningsperioden för TJ-kirurgi, och de till synes krukreserverna har en oväsentlig efterfrågan på en.

Om ljuset inte längre absorberas nytt, kommer Morton att möta den “traditionella” första omgången av det “traditionella” första runda värdet, och de två “av de nya Cape Yanggers. Först väntas” lediga platser att lämna den till “Open Pitcher” av Cow Shed Day Tactics.

Glasno och Morton måste döda sfärer är curling

Glasno och Morton måste döda sfärer är curling

Den 24-årige Glasno har en preliminär lösning av bollen från piraterna (från 3 till 6 till 3,1 till 3.1, ange det accepterade intervallet), men är överraskande högt av bommen (1.6) det finns också en betydande träningsprocess från en mogen kruka.

Sai Yang Awards Snnell är också en kruka för en kontrollerande boll. Även om det här året, trots att boosträntan är pressad till 3,2, men i själva verket gav han inte bollen i en bra boll, men han lita på skarp boll. Väg och smart match, låt spelarna jaga många av hans stora pool. Denna speciella användning är givetvis mycket effektiv, men om mekanismen misslyckas kommer att vara katastrofalt.

Kort sagt, Snell och Glasnos prestanda är inte väl väntat, det finns en betydande variabel. Jämfört med det är veteran morton utan tvekan säker. I sin karriär, förutom det senaste genombrottet, är alla av honom mycket stabila, så länge det inte finns någon större skada, det finns anledning att tro att den tvååriga kontraktsperioden inte är på samma gång . Talte är för långt.

I strålarnas strålar fanns det också 93 år av födseln, farres och laget gav honom en hopp.

I strålarnas strålar fanns det också 93 år av födseln, farres och laget gav honom en hopp.

Ännu viktigare, i det mycket unga laget som strålarna, kan vissa spelare med djupare kvalifikationer hjälpa laget att bilda en komplett kemisk reaktion. Efter ACR, efter resultaten, Samel, den befintliga kanaren, loppet, utan tvekan loungen “storebror” kandidat, men han är bara 25 år gammal, han är inte lämplig för denna positionering. Om det finns en kraftfull veteraner, är det mer effektivt att hjälpa Snell och Grasino att växa upp.

Morton möter detta tillstånd, och hans konvergens är inte bra, det är Tibia minister vann mästerskapet, och det har en mycket bra personlighet. Space People’s Head Coach AJ-Singchis fördelar i detta område: “Han är på plats med spelare i varje hörn av loungen, och han bryr sig om människor, med en mycket stark humor och superb kommunikationsförmåga.” Hans förenar, vare sig det provocerar Ledare ansvarsområden, eller på sidan av Josner, kommer att dra nytta av strålargruppen i strålarna, dessa effekter är långt ifrån att återspeglas.

Tampa Bay förväntas replikera Guanghui-resultatet 2008

Tampa Bay förväntas replikera Guanghui-resultatet 2008

David och Colos nedetid är redo att gå.

Den speciella platsen för Morton är att strålarna är mycket “cocktime”. De första 2 åren är garanterad. Alternativet 15 miljoner under det tredje året bygger på Mortons hälsa under de föregående 2 åren. Om Morton stannade i skadelistan i mer än 200 dagar, och endast 1 miljon kommer att vara 1 miljon, motsvarar den frånvaro av “upptaget” före; Om Morton bara stannar i skadelistan, bara mindre än 30 himlen, kan han få 15 miljoner amerikanska dollar; Utöver detta finns det flera redskap om 30 dagar och 200 dagar, motsvarande 3 miljoner, 5 miljoner, 10 miljoner optioner.

Efter att ha upplevt den första säsongen av den första segern sedan 2014 visade Ray High-Level att den höga nivån av Ray, förklarade att “investering (naturligtvis investeringen i ljuset av strålen och inte kan vara i samma dag).” Vill du leka med Yangji, röda strumpor i ett grymt Meilai östra distrikt.

Teamet har handlat på framsidan och baksidan av Mortton, och Mike, Zunno och den burly inhemska, di Diaz, Zunano har en bra styrka och ledaren för omklädningsrummet, om yaz är lämpligt, det kan vara en topp- nivå tung pistol. Om laget är hedrad av lagets förväntningar, är det svårt att strålar i många år (även om det är en hel dag i laget), kommer de två svårigheterna brist på tunga kanoner att lösas.

Morton av de 4 lagen kommer utan tvekan att bli ett ljust omklädningsrum.

Morton av de 4 lagen kommer utan tvekan att bli ett ljust omklädningsrum.

Därför hoppas förutom direktbidrag till tonhöjd, hoppas det uppenbarligen att Morton kan göra mer. Och sagt att hans joily utgör en ledig, det är bättre att fylla i ett viktigt pussel för lagets kamp, ​​precis som han gjorde i spaceman, måste du veta att han är historia. Den första spelaren som vann den sjunde segern i Förenta staterna Union och den sjunde tävlingen.

Slutligen, låt oss förtydliga, inte bara ljuset av Morton, nu är det en viktig del av de tidigare rymdfolk som aktivt har sökt från säsongens “gyllene hjulvärde”. Brandon, Opera Operator, Direktör, Brandon Tao, sa en gång: “Han är den mest försummade gratis spelaren på marknaden. Han har oöverträffat stigande innehåll, du kan inte förvänta dig mer.”

Morton följde Houston Spaceman vann 2017-säsongen MLB World Competition

Morton följde Houston Spaceman vann 2017-säsongen MLB World Competition

Fråga vismen, det smala rymden människor kommer att övertyga Morton, låt inte hans mäklare och andra Teambows, det kan vara nöjd. Men Morton hade han en annan idé. Han sa i en intervju: “Jag kommer att dra nytta av någonting hänt från karriären. Jag har lärt mig hur jag går enkelt, och jag har misslyckats. Även jag kan inte vinna mästaren, även om jag aldrig kom till utrymmet, jag fortfarande tacksam varje möjlighet att få. Men nu värmer jag den del av mitt liv är den del av mitt liv. “

Så, Morton kan upprepa sin prestation i strålningen? Du kommer att veta nästa år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *