Arizona Snake annoncerer New Terminator Holland til at stille spørgsmålstegn ved fansen

Posted by

Der er kun få spil i slutningen af ​​forårstræningen, og Arizona Rattlesnake Bishop Torre-Levilo har for nylig meddelt, at holdets terminator vil blive afholdt af Greg Holland. Hale slangen fortsatte mekanismen for de tre potentielle terminaler inden starten af ​​2018-sæsonen, og endelig besejrede Holland Archie Bradley og Pingyuo Shouqi, med en svag fordel.

Hvad angår den såkaldte “svage fordel”, hvad er referencen svar: “Dette er en meget vanskelig beslutning, disse kiths er meget velegnede til målene, og de arbejder også hårdt. Men Holland flyttede til mig i sidste øjeblik , Det var hans erfaring i slutningen af ​​spillet, det er en faktor, jeg har nu gyldig. “

Den 25-årige Bradley har sendt et kvægskur i 2017. På bare to år er han vokset til en uundværlig person i køen. Selvom Bradley blev en høj stemme af terminatoren, blev Bradley en høj stemme. Jeg fik trods alt 34 relæpoint som layoutkande. Som en kandidat ende var der 3 rednings succes, men halvvejsstaten er faldet, og forsikringen er stadig en tendens til at lade ham fortsætte med at tjene som et layout.

Fang Yushu er allerede en top terminator i pligt ligaen, men det er kun et andet år. Sidste år forsvarede Wenye, Bradley og Boxberg engang 789-bureauet i den førende tilstand af slangen, men semi-krydset i sæsonen, boxbusberg ofte bragte farvel til det hele, hovedet træner måtte sætte staten er god. Den vilde og Bradley skubbede terminatoren, og 3 redningssucces og 4 redningsfejl var alle “tæt” oplevelse.

Den 33-årige gamle Holland er kun et 1 år på 325 millioner kontrakter den 1. februar, men han er ikke mærkelig for lyden af ​​slangen. Colorado Squad team kan undervises til hovedet. Holland var også den bedste hot terminal i den store alliance, den selvdeling sats på 3,83, fik 32 rednings succes, hvoraf 6 sagde, at modstanderen er en slange.

Holland er den mest nødvendige for at finde den oprindelige hastighed.

Holland er den mest nødvendige for at finde den oprindelige hastighed.køb MLB tøj

I 2018 blev Holland også begyndt at underskrive et 1 år på 1 år fra sæsonen, men han tjente ikke som en terminator i protektoren, og den 32-årige selvdelingshastighed var så høj som 7,92 og derefter var efterfølgende ryddet. Udgivet, udfører udførelsen af ​​sådanne kontraster også alle meget. Faktisk har Holland en eksplosionsudvikling i august 2017, 14 point fra 9.1, lige i september Data (9.2 Bureau kun faldt 2 point), lad Red Rat ignorere dette i 2015 og Star Pitcher, der er skadet, før åbningssæsonen ikke er for stabilt.

I august sidste år kom Holland til Washington-landsholdet for at opnå “Big Reversal”, og 21,1 Bureau’s selvdelingshastighed er kun 0,84 fantastiske data. Efter omhyggelig analyse konfronterede spilleren Hollands kontaktfrekvens (kontaktprisen) faldt, hvilket tyder på, at hans pitching kvalitet langsomt forbedres, især hans scorpion er større, bane end for få måneder siden. Mere boret, hvilket gør mere bølge. Hale slangen behøver ikke kun opleve, men også evnen til at justere i tide, når Holland er i god stand.

Måske på grund af den sene signeringstid, Holland i årets forårstræning 3.2 har forladt 5 point af bombningen 2 fulde hits, ydeevnen er ikke ideel, og hans sidste udseende er kun 90,7 mph, de sidste to sæsoner, hans kugler har Overskredet 93 mph, mens den i 2010-2014 kan nå 95-97 mph. I en sådan tilstand er det udpeget som en terminator, og slangen ser ud til at være “fangst tyren”. Men hovedbanen Levilo udtrykte stadig tillid til ham: “30-årige kande er virkelig langsom, men jeg tror, ​​at hans pitching kvalitet og indhold er i retning af den gode retning.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *