[AIBO Toxic Milk] NFL2021 ottende sæson Uge Preview: Pirates første tilfælde af "Houbulisi" version af Saints

Posted by

Dramatisk spil vil naturligvis blive trukket appetit af publikum, som ville have troet, at pakkerne gik så langt som at optage en selvmordsbemærkning Stallens kardinaler sluttede den ubesejrede rekord af det? Det virker bestemt til at ottende uge nogle ekstraordinære ting at ske. [Denne sæson] Tid Aibo giftig mælk vil stadig ledsage, at du ser fremad i Beijing på mandag før løbens uge, i sidste uge 7 5 12 spil galt, rystende. Ikke meget at sige, lad os tage et kig på denne uge.Amerikansk fodbold trøjer

Panthers vs Falcons (forudsagt score: 24-20)

Vær ikke overfor panthers i sidste uge, giganterne havde 3 point i spillet bedraget, panthers lovovertrædelse er ikke så slemt, men gigants forsvar det godt end forventet. Faktisk er panthers denne sæson, både lovovertrædelse og forsvar blevet forbedret, selvom de er belastet med en skade, men Falcons ansigt deres chance for at vinde eller lidt højere.

Selvom Falcons usheres i træk, men deres modstandere var også ikke-hold, og delfinernes ansigt er 28 point også nok til at se, at holdets forsvar ikke er stærk kontinuitet. Selvom de seneste State Bursting Pitts, Patterson denne sæson, som altid, godt, men alene, angriber de stadig noget mere skrøbeligt end panthers.

Dolphins vs Bill (forudsagt score: 13-31)

TUA efter skade status er god, hans fordel er venstrehåndet, og forbi prisen meget hurtigt. Men delfiner er, at han byggede en række taktisk effekt er ikke ideel, blev ofte fortolket forsvarsgruppen fører ud snart efter skuddet. Regningen er en meget kraftig defensiv styrke af holdet.

Selvom regningen i uge 6 tab til Titans, men det skyldes, at man mangler i holdets endelige beslutning, mister det kun den pågældende fil, det blev et hit, de vil vinde. Faktisk er holdet denne sæson stadig ganske godt, de østlige USA vandt det fornavn, bør ikke være et problem, men de er også fast besluttede på at vinde Civil War-partitionen.

49 vs bjørn (forudsagt score: 21-13)

Dette er en konkurrence for at angribe begge sider, der er mere tilbøjelige til at udnytte muligheden for spillet, så selvfølgelig holdet til en lille Shanahan fordel af nogle. 49ers forsvar stadig kan neutralisere angrebet bærer lampen, nøglen afhænger af deres evne til at tage initiativ til at angribe vejen mod bjørne i.

Bears 49 personer og den nuværende situation er ens, og mere enkelt måde at angribe dem på. Og holdet ser ud til at bevidst tempererer felter, ikke meget forbrug af hans atletiske evne, men holdet har ikke givet ham taktisk passende støtte, så det bliver meget akavet.

Steelers vs Brown (forudsagt score: 17-20)

Hård atomkrig, det anbefales at komme op 1:00 af venner til at fokusere på spillet, især for venner, der kan lide at se kampen, kan denne krig ikke gå glip af den nordamerikanske League. Denne partition brune, krager og selvfølgelig tigrene har historisk oprindelse sammenflettet, men der er en fælles karakteristik, det vil sige, så længe Steelers mødtes i høj spiritus!

Mens Brown og de to vigtigste quarterback løber tilbage stadig ondt, men slå Steelers, selvom to hold kunne antænde blodet; Ligeledes rejste Steelers også i de sidste to uger staten, efter en uge med hvile kan være arbejdstyve. Men feltet er stadig optimistisk om brune kan vinde.

Eagles vs løver (forudsagt score: 23-24)

Endelig tror sidste gang løverne, at denne Nabuxialai igen, at denne sæson virkelig kunne løbe 0-17 gå! Selvom ørne sidste få offensive tilstande en vis forbedring, men deres angrebsmængde er stadig begrænset, og Hertz også sandt dårlig passerende evne, men også forbedrer vejen er ikke offensiv, løver har stadig en chance.

I sidste uge var mange mennesker meget optimistiske om mordet på rammen. Gaofu lod ikke spillet mistet spændingen i fortiden, og han sagde, at hun forlod Los Angeles. Derefter skal han tænke på, hvordan man leder dette hold til at vinde, ligesom coachen, han har brug for at gøre mere.

Titan vs Pony (forudsagt score: 31-33)

Melon South District Card Battle! Hvis Titan kan vinde dette spil, åbner det 3 vindere i partitionen. Der er ingen tvivl om, at deres hovedangreb stadig er Henry, men efter AJ-Brown Recovery har Titan vist, hvordan man laver Henry i sidste uge. Bait, så udfordringen er ikke lille for pony.

Imidlertid har Pony sin egen fremgang, og Wenz har været i stand til at hjælpe holdet med deres eget passeret bolden efter at have oplevet det ubehagelige i den tidlige sæson. Især under beskyttelse af toppen af ​​ponyen kan han se efter muligheder i lang tid på lang tid i fortiden. De to sider af dette spil kan være meget tæt, og i princippet om at se det livlige, er det ikke for stort.

Tiger vs jet (prædiktive score: 30-10)

Tiger er nu blevet en rød stegt kylling, og status for Bolo er ikke nævnt. Chase’s udbrud er imponerende. Tigerens offensive punkt er ret klart, og det er meget effektivt. Ud over det eksterne håndtag er Uko, Near-Term Edge også et pålideligt indsamlingssted; Selvom den offensive tilstand er ustabil, er jeten tilstrækkelig.

Sprøjten er ikke særlig fremragende, og det er mere end ikke slået i sidste uge. De vigtigste fire punkter Wei Zak – Wilson sårede stadig. Transaktioner kommer til Fraco, men tilføjer også en backup liste, hvid kan bringe holdet til at vinde tigeren? Det er rigtigt, at det er sandt.

Ram vs Texas (Prediktive score: 35-6)

Det rå sted i sæsonen er, at de kan vinde stabilt, selvom den offensive status er mindre end 100%, kan de også gradvist etablere fordele i knude kampen. Og Texas folk er nu bekymrede for udvendige, og kun et skridt er fuldstændig genopbygget, og ramens sejr holder næsten.

Texas folk har nu et godt kig på spillet end spillet, som vil være opmærksom på dem? Vil du tage mig i Warresers?

Patriot Vs Lightning (Prediktive score: 27-26)

Spillet er 54 point for at gøre Patriot Offensive Group og fuld klasse tillid, især hvis fortovet angreb stabilt output, vil organisationens organisations lovovertrædelse være mere håndfuld. Desuden er lynforsvaret ikke hård, og patriotens angreb er stadig muligt.

Under hensyntagen til patriotens forsvar er lynet dette spil stadig muligt at støde på, i tilfælde af vejangreb, testen af ​​Herbert kommer igen. Aklers korte afstandsødre er kun et af valgene, men også for at se Allen og Williams kan ikke give dig selv fire-morgenmad.

American Tiger vs Hawk (Prediktive score: 13-16)

Efter en uge lavede den amerikanske tiger sig væk fra vindens spids, og der synes ikke at være for mange fans, der husker Meiyers natklub. Denne uge er et centralt spil, der tester hans modsigelse i holdet, og modstanderen er stadig en nylig stat; Hvis dette ikke kan vinde, synes hans arbejde at være løs.

3 spil, betyder, at GAN stadig ikke er. Eagle’s angreb i løbet af de sidste par år er for afhængig af Wilson, og nu er Wilson såret, holdets forskellige problemer begyndte at fremhæve. Den amerikanske tiger er imidlertid en modstander, der kan overvinde, og de tidligere to og stålfolk er hårde. Gin vil sandsynligvis vinde det næste spil i denne uge.

Washington vs vilde masse (prædiktiv score: 23-16)

Washington indvarslede endelig i en offensiv modstander, selv om de vilde heste er svag, men Haynik + Gibson + McLuolin har fremhævet, sådanne hold har i det mindste nogle stabile scoringer. I lyset af de vilde heste synes 20 mere at være tilstrækkelige.

De vilde heste har bevist, at selv bro vand ikke er i stand til at bringe hold. Den gode nyhed om dette spil er, at Judi sandsynligvis vil vende tilbage, men den vilde hest mangler nu langt mere end ham. Den offensive gruppe af vilde heste mangler en slags temperament, jeg er bange for, at det er nødvendigt for at ændre det fire forsvar, eller den offensive koordinator kan løse.

Pirate vs Saints (Prediktive score: 27-14)

Dette er den fjerde front af piraten i de sidste 2 år, men denne gang stod de først de hellige uden brisses. Breddy er meget bekendt med den defensive gruppe af dette hold, og endda Cameron Jordan vil dræbe udefra. Hvis Saint ikke har noget angreb, er der ingen måde at kæmpe med piraten.

Selvom den sidste uge af spillet blev overvundet, kom svagheden i de hellige for at søge svagheden. Det kan kun stole på Kamara, der kører med holdet. Efter Hill såret, førte Wenston, at den offensiv gruppe manglede ændringer, og endnu mere bourne talenter var virkelig for ufrugtbare.

Cowboy vs Viking (Forecast score: 34-31)

Før Prescott-spillet kan det fastgøres til den indre holdning til scenen, men det ser ud til at være røgbomben foran dem. Hvis han kan holde 50% af magten, er det allerede nok, fordi vejangreb på cowboy er meget hård. Og denne sæson er meget god, lad Kuper have lindret en masse arbejde.

Viking skal stole på Cooks fortovet offensiv output, men den defensive effekt af cowboy er stor, det kan gøre deres angreb lider nogle blokeringer. Og dette felt er værd at se frem til, Cuss vil cuss det modsatte af Corgent Von-Digs ‘CD?

Giants vs chef (prædiktiv score: 28-27)

Endelig gætte en stor forkølelse! Giant har eksploderet den lille kolde krig i den lille kulde, klart, at deres defensive evne er online, og chefen for den fire-dimensionelle svanehoms skade kan have en vis indvirkning på det; Sammen med den gigantiske offensiv gruppe kan fuld af blod, og præsentationen af ​​chefen er ret dårlig, så begge parter vil sandsynligvis spille hårde konkurrencer.

Emiratet kan falde til dette niveau for at gøre mange fans uventede, især deres defensive grupper er så svage, i grunden i stand til at løbe tilfældigt af den anden. Hvis Giant’s Barkley er i stand til at komme sig, så er chefen ret farlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *